Butikken “SusieFrank BlomsterDesign”:

En moderne og hyggelig blomsterbutik, hvor jeg tilbyder et flot udvalg af årstidens afskårne blomster – kombineret i blandt andet skønne buketter og luftige vasepynt. Er du på udkig efter nye spændende planter byder butikken også her på et udvalg af årstidens muligheder. Mit speciale er at sammensætte smukke binderier både til begravelse, bryllup og andre af livets store begivenheder. I denne blomsterbutik forhandles ”Summerbird” chokolade, lidt forskellige skønne vine og tidens brugskunst som potter, skåle og vaser. Kig forbi og bliv inspireret.

Åbningstider:
Mandag bestillinger/afhentninger
Tirsdag og Fredag kl. 10-17
Lørdag kl. 9-13

Susie Frank - SusieFrank BlomsterDesign

Om Susie Frank, indehaver og blomsterdekoratør

Uddannelse

Jeg er født i Sønderborg i 1972, og uddannet blomsterdekoratør i 1993 hos Sct. Clemens Idébutik, Århus og Florist-meister i 1998 i Gelsenkirchen, Tyskland. Underviser  på Handelsfagskolen i Skåde på blomsterdekoratør-uddannelsen fra 1998 til 2018. Åbner SusieFrank BlomsterDesign i 2016.

Jeg er forfatter til fagbogen Blomsterdekoratøren, som siden udgivelsen i 2001 er blevet brugt som grundbog på Blomsterdekoratøruddannelsen, 1 udgave, 2001 og revideret 2. udgave, 2014.

Konkurrencer

Gennem de sidste 25 år har jeg jævnligt deltaget i konkurrencer inden for blomsterdesign.

“I 2002 blev jeg danmarksmester i moderne blomsterkunst, og i 2003 deltog jeg i europamesterskabet i Spanien. I 2004 og 2006 opnåede jeg en andenplads ved danmarksmesterskabet, i 2007 deltog jeg i nordisk mesterskab i Finland, og i 2011 deltog jeg i Europamesterskabet i Tjekket, hvor det blev til en flot 4. plads. I 2014 deltog jeg ved DM. 

Jeg har i 18år været uddannet dommer, hvor jeg bla. dømmer til lokale afdelingsmesterskaber med udtagelse til Blomsterdekoratørmesterskab, samt til DM.

Event

Jeg har ofte æren at bidrage ved større arrangementer og udsmykningsopgaver.
Ved Kronprinsparrets bryllup i maj 2004 var jeg med til at pynte Vor Frue Kirke i København, hvor vielsen fandt sted.
I august 2007 skabte jeg flere meterhøje kartoffelskulpturer til en høstfest i gårdbutikken Kartoffel & Co.
I forbindelse med årstider og højtider står jeg også bag blomsterdemonstrationer i havekredse og foreninger, ligesom at jeg løbende afholder kurser for både fagfolk og amatører.

“SusieFrank BlomsterDesign”
I november 2016 åbnede jeg en fysisk blomsterbutik på Søndergade 26 i Galten, den har nu fået vokseværk og er flyttet til Søndergade 16 i Galten.